Accessoires
28 november 2005 - Ron Smeets

'Bio Stabil' voor je GSM

In Japan hebben de lokale Jomanda, Tineke de Nooij en Bruno Santanera de handen in een geslagen en een 'Bio Stabil' ontwikkeld voor de mobiele telefoon.

De Chi Waveguard is een klein rood schijfje dat de negatieve effecten van electromagnetische straling zou neutraliseren door positieve energie uit te stralen.

Het enige dat je hoeft te doen is hem te kopen voor 20 dollar en vervolgens op je GSM te plakken. Helaas zullen er weer dombo's zijn die hier in trappen en zo de Japanse uitvinders aardig wat duiten in hun laadje brengen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.