Geruchten
15 maart 2013 - Redactie MobileCowboys

Binnenkort je eigen Google telefoon samenstellen?

Er zijn mensen die graag zelf een laptop, en PC, schoenen of andere gebruiksvoorwerpen willen samenstellen toch is het nog steeds niet mogelijk om je eigen telefoon te customize. Maar als het aan Google/Motorola ligt dan zal die mogelijk binnenkort ook beschikbaar zijn bij toestellen van de fabrikant.

Google X is een mysterieus project binnen Google, waarvan de buitenwereld kan gissen wat die knappe koppen in het lab allemaal ontwikkelen. Toch denkt Android Authority te weten dat de volgende Motorola telefoon die op de markt gaat komen de mogelijkheid gaat krijgen om zelf je toestel samen te stellen.
Hoewel er nauwelijks -hardware- specificaties bekend zijn van het nieuwe toestel, zou Google bezig zijn met de mogelijkheid om kopers zelf te laten bepalen welke kleur, hoeveelheid, RAM en interne opslag de telefoon zou moeten krijgen?


Of het verhaal nu wel of niet op enig waarheid berust, klinkt het eigenlijk als een logische volgende stap, daarnaast kan het Google/Motorla een unieke mogelijkheid bieden om op het Android vlak wat tegengas te bieden aan het al maar groter wordende Samsung.
Voor veel mensen zal het zelf samenstellen van je telefoon een aantrekkelijke gedachte zijn, omdat ze op manier met een unieke telefoon kunnen rondlopen. Ik ben zelf erg nieuwsgierig of er meer telefoonfabrikanten met zo'n concept zullen gaan komen? En dan heb ik het niet over een leuk kleurtje aan de buitenkant maar ook de binnenkant. ;)

Overigens is dit artikel van de NYTimes over het geheimen Google X Lab erg leuk om een keer te lezen, maar dat ter zijde :)

via

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl