Accessoires
03 januari 2014 - Redactie MobileCowboys

'Binnenkort Google Glass-lenzen op sterkte verkrijgbaar'

Het bedrijf Rochester Optical gaat binnenkort glazen op sterkte verkopen voor Google Glass. Dit bedrijf maakt normaal brillen en lenzen voor militaire doeleinden, maar vanaf het voorjaar van dit jaar zal Google Glass een belangrijke rol spelen binnen het bedrijf. Naast glazen op sterkte zullen de glazen ook in andere kleuren en maten worden verkocht. Binnen een paar weken kunnen de glazen al geleverd worden voor 99 dollar, wat omgerekend zo'n 75 euro is. Wanneer een gebruiker meer wensen heeft, is dit ook mogelijk. De prijs wordt dan wel duurder, maar dat spreekt voor zich.

Momenteel zijn de glazen van Google Glass gemaakt van plastic en hebben ze geen sterkte, maar dat gaat binnenkort sowieso veranderen. Google gaat intensief samenwerken met Rochester Optical om klanten meer keuzevrijheid te geven. Google Glass staat momenteel nog in de kinderschoenen, maar dit jaar lijkt het jaar te worden van Google Glass. Consumenten zullen sowieso nog wel eventjes moeten wachten, aangezien de eerste verkoopprijs vrij hoog zal zijn.

Rochester Optical liet weten dat ze binnen enkele weken meer details zullen gaan bekendmaken over de verkrijgbaarheid van de verschillende glazen.  

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl