Toestellen
31 juli 2008 - Ron Smeets

Bijzondere uitvoering van de SE W595 gespot

Ik was enkele dagen geleden bij Sony Ericsson om de drie nieuwe Walkman toestellen die vorige week via een online event aangekondigd zijn van dichtbij te kunnen bekijken en fotograferen.

Tijdens deze sessie viel mijn oog op een bijzondere uitvoering van de W595 die ik nog niet eerder gezien had. Dat gold echter ook voor de marketing afdeling van Sony Ericsson zelf en even hadden we het idee dat dit misschien een ander model was (de W586 wellicht ;-))

Enfin, navraag wees al snel uit dat het hier (zie fotos hierboven en -onder) ging om de 'Orange' versie van de W595. De meest opvallende verschillen: Chromen bedieningstoetsen met een iets ander design en grotere 'roostertjes' voor de speakers aan de boven- en onderzijde van het toestel. Ook de blauwe kleur is duidelijk anders dan het blauw van de standaard uitvoering.



Gerelateerde links:
Videopreviews van de nieuwe SE Walkmanphones
Sony Ericsson introduceert de W902, W595 en W302
SE W595, W302 en W902 worden volgende week onthuld
Veel nieuwe foto's van de SE Linda (W595) en Remi
Sony Ericsson Linda wordt de W595
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.