Toestellen
12 mei 2006 - Ron Smeets

Bijzondere SLVR van U2 voor goede doelen

Vanaf volgende week start een wereldwijde campagne in de strijd tegen Aids, malaria en andere ziekten die met name in de ontwikkelingslanden grote aantallen slachtoffers eisen.

Tegelijkertijd lanceert Bono onder de vlag van zijn 'Product Red' stichting een speciale, rode, versie van de Motorola SLVR waarvan een groot deel van de opbrengst ten goede zal komen aan de betreffende organisaties die eerdergenoemde campagne starten.

Naast Motorola voert Product Red ook al diverse andere producten van grote merken zoals Converse, Armani en Gap.Gerelateerde links:
SMS campagne om water te sparen
Mobiel collecteren steeds populairder
Villa Pardoes actie goed voor 1000 euro
Ringtones voor het goede doel
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.