Geruchten
05 september 2007 - Ron Smeets

Bijzondere slider van Sony Ericsson voor Japan

Deze foto (klik voor een grotere versie) is de eerste van wat een nieuw Sony Ericsson model van NTT DoCoMo zou moeten worden, de SO905.

Zo op het eerste gezicht lijkt het alsof dit toestel in twee delen uit kan schuiven, maar het zou ook kunnen dat het onderste deel (waarop de muziek bedienings toets te zien is) open klapt als ik dat zo bekijk.

Als de geruchten kloppen dan wordt de SO905 binnen nu en enkele weken officieel aangekondigd. Helaas is de kans in ieder geval heel groot dat we deze bijzondere slider, als hij uitkomt, niet in Europa zullen gaan zien.

Via: JustAMPGerelateerde links:
NTT DoCoMo komt met “Super 3g”
Concept Telefoons
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.