Accessoires
11 mei 2009 - Ron Smeets

Bijzondere Nokia in Star Trek

Zelf ben ik vorige week al naar de nieuwe Star Trek geweest en ik kan hem iedere film fan aanraden, maar daar gaat deze post niet over.

In de film is, heel even, een bijzonder Nokia Touchscreen device te zien. Gelukkig ziet het er zo fake uit dat niemand zich druk hoeft te maken of dit wellicht de opvolger van de N97 wordt. Hieronder kun je een videoclip zien waarin de Nokia getoond, en gebruikt wordt. Let ook op de 'futuristische uitvoering' van de bekende Nokia Tune ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.