Accessoires
20 december 2009 - Ron Smeets

Bijzondere iPhone houder

Een plastic strip, twee zuignappen en iets dat lijkt op een riem. Klinkt niet echt als een iPhone houder, toch? Onderstaande video bewijst het tegendeel ;-))

The StickyStrap is een bijzondere iPhone houder en, in  tegendeel tot de meeste iPhone accessoires, met en prijskaartje van €6,70 nog redelijk betaalbaar ook. Natuurlijk kun je hem ook gebruiken voor andere toestellen mits die ongeveer even groot zijn (niet veel kleiner in ieder geval) en voorzien zijn van een gladde achterkant waar zuignappen 'grip' op hebben. Via StyleCowboys

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.