Geruchten
30 augustus 2008 - Ron Smeets

Bijzonder Windows Mobile device gespot

Deze samengestelde foto (grotere versie na de 'lees meer') toont de voor en achterzijde van een Windows Mobile toestel en iets dat lijkt op Google maps met Live search functie.

Aan het gedeelte van het display dat tussen de duim en wijsvinger zit kun je overigens wel duidelijk zien dat er aan 'gephotoshopt' is, maar dat zou natuurlijk gedaan kunnen zijn om een merknaam te verbergen.

Enfin, wie het weet, of denkt te weten, mag het zeggen. . . Van de bron wordt ik in ieder geval niet veel wijzer.Gerelateerde links:
HTC: Eerste Windows Mobile 7 toestellen in Q1 2009
Windows Mobile 7 en 8 worden echt beter
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.