Concepten
09 augustus 2008 - Ron Smeets

Bijzonder Walkman phone concept

Er verschijnen dagelijks op diverse fora, blogs en websites velen concept toestellen online. Meestal kun je die in de categorie 'hobbybob' plaatsen maar zo af en toe zie ik iets waarvan ik stiekem hoop dat fabrikanten er iets mee doen.

Het Sony Ericsson W988 concept is er zo eentje. In één woord: prachtig! Ik hoop dat de bedenker, Nightblade, dit concept nog iets verder uit gaat werken en ben daar dan ook zeer benieuwd naar.

Op de foto hieronder gunt Nightblade ons een kijkje op het toestel met opengeklapt display.

Hij heeft ook al enkele specs erbij verzonnen:

- 5 Megapixel Camera

- 8GB intern geheugen

- M2 geheugenkaart optie

- Walkman On Top

- GPS, WiFi en verder alles wat de W980 ook al heeft.Gerelateerde links:
Demo video van de Sony Ericsson W980
Sony Ericsson @ MWC, deel 1: W980i en C702i

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.