Geruchten
26 november 2008 - Ron Smeets

Bijzonder Sony Ericsson trio op video vastgelegd

Daar zijn ze weer. Drie Sony Ericsson toestellen die de afgelopen maanden regelmatig in het geruchtencircuit opdoken en waarvan inmiddels alom wordt aangenomen dat ze de winkels nooit zullen bereiken: de M610i, P5i Paris en de G702 BeiBei.

In onderstaande video's kun je ze alledrie zien maar vooral de P5i Paris krijgt bijzonder veel aandacht. Ik moet zeggen dat ik na het zien van de uitgebreide videoreviews van dat toestel het bijzonder jammer vindt dat Sony Ericsson die geschrapt heeft.

Zeg nou zelf, die zou deze zomer toch niet misstaan hebben als opvolger van de P1i en voorloper op de X1, toch?

Via: YouTube/Kura998

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.