Accessoires
02 november 2007 - Ron Smeets

Bijzonder cool LG Touchscreen Smartphone concept

De Koreaanse ontwerper Yeop Kim heeft een prachtig, en volledig doordacht, Touchscreen concept Smartphone voor LG uitgewerkt.

Het toestel heeft, helemaal in de lijn van de iPhone, een volledig touchscreen front en voor het gemak ook een mini display aan de bovenzijde waarop binnenkomende berichten en gespreksinformatie getoond worden.

Behalve het toestel heeft Yeop ook enkele super coole add-on gadgets ontworpen (zie de foto's hieronder) zoals een cradle met touch-sensitive qwerty toetsenbord, een afstandsbediening voor o.a. de multimedia player en bijpassende headset.

Ik ben benieuwd of LG dit idee op waarde gaat schatten en er wellicht wat R&D Won's in stopt. Volgens mij zou deze Smartphone zeker een kans van slagen hebben in de markt.

Via: JustAMPGerelateerde links:
Sony Ericsson T850i concept nu ook in 3D
Ultraplatte concept GSM
Concept model van de tweede generatie LG Shine
De SLIQ, een Chocolate concept met Motorola naam
Doorzichtig camphone concept
Concept Telefoons
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.