Toestellen
15 mei 2008 - Ron Smeets

Bijzonder compleet uitgevoerde Asus P560 op komst

Het is zeker niet een van de grote merken, maar Asus komt zo af en toe met leuke toestellen om de hoek kijken.

Neem bijvoorbeeld de nieuwste Smartphone telg van deze Taiwanese fabrikant. Toegegeven, we hebben de Asus P560 nog niet live in handen gehad maar afgaande op de specificaties kun je in ieder geval concluderen dat het een bijzonder compleet uitgevoerde smartphone wordt.

De P560 is namelijk voorzien van quad-band GSM, dualband HSDPA (max. 3.6Mbps), aGPS met TeleAtlas kaarten en iGO6 navigatiesoftware, WiFi, een 3.2 megapixel autofocus camera, een VGA camera aan de voorzijde, Bluetooth 2.0, een microSD geheugenkaart optie, 256MB ROM, 128MB RAM en een 450MHz Texas Instruments Omap processor. Als besturingssysteem heeft Asus gekozen voor de nieuste versie van Windows Mobile, 6.1.

Het is de bedoeling dat de Asus P560 vanaf Juni in de winkels zal liggen voor rond de 500 Euro.Gerelateerde links:
ASUS op de HTC toer
Asus showt de ZX1 Lamborghini Smartphone in Hannover
Asus ‘Communicator’ begin 2008 in de winkels
Asus P570 komt rond de Kerst?
Eerste live foto;s van de Asus M930
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.