Accessoires
08 juli 2005 - Ron Smeets

'Bijna' is nog steeds 'helemaal niet' !

Loopt u ook, net als ik, met meerdere GSM's op zak ? Eentje van het werk, eentje van thuis en soms nog een derde, just for fun.

Het zou handig zijn als je je SIM cards allemaal in één toestel kon stoppen en ze dan nog zouden werken ook, toch ? Toen ik dus bij de Fone Fun Shop tegen de Ghost Dual Sim card aan surfte dacht ik meteen: Dit is het!!!

Nou, niet dus. Hoewel de Ghost card het mogelijk maakt om twee Simcards van verschillende providers en met verschillende nummers in één toestel te plaatsen, ben je helaas niet gelijktijdig op beide nummers en abonnementen bereikbaar.

Ik had het ook bijzonder knap gevonden als ze dat voor elkaar gekregen hadden, met één toestel.

Indien je dus twee nummers en abonnementen hebt en je hoeft maar telkens op een van de twee bereikbaar hoeft te zijn, dan scheelt het je dus een toestel of een hoop gedoe met wisselende Simcards. En dat voor maar 13 Euro.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.