Nieuws
11 juli 2006 - Ron Smeets

Bijna een kwart van de Nederlanders 'Skype-t'

23 procent van de Nederlandse internetters belt met behulp van hun pc. Heliview vroeg naar het gebruik van Skype en andere programma's die gratis bellen tussen pc's mogelijk maken.

Een jaar geleden antwoordde nog 15% van de ondervraagden dat ze daar gebruik van maken. Nu is dat gegroeid naar 23%, waarvan het merendeel van de huishoudens dit minimaal 1 keer per week doet. Skype is veruit de meest gebruikte toepassing.

Via DCGerelateerde links:
Skype op Dell Laptops
Eerste WinMobile GSM met Skype
Ebay koopt Skype
Videocalling via Skype
Skype een hype?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.