Toestellen
09 maart 2014 - Ron Smeets

Bijna acht minuten met de Samsung Galaxy S5 (video)

Ok, de video heeft een heel hoog 'Wij van WC Eend adviseren...' gehalte omdat hij door de fabrikant zelf gemaakt is. Als je door de superlatieven heen kijkt/leest/luistert is onderstaande video het aankijken best waard ;-)

Maar... wat de video ook duidelijk maakt is hoe moeilijk het is om de Galaxy S5 te presenteren als een nieuwe, innovatieve en stijlvol ontworpen smartphone. Daar slaagt Samsung zelfs in deze eigen marketing demo niet in. Of krijgen jullie wel een warm gevoel bij het zien van de nieuwe Galaxy S5?

Overigens heeft de fabrikant ook een vergelijkbare demo video van de Gear 2 en de Gear Fit smartwatches gemaakt. Die staat ook hieronder.

http://www.youtube.com/watch?v=QrMOu4GU3uUhttp://www.youtube.com/watch?v=xOIGUfAlMY0

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.