Toestellen
07 maart 2007 - Ron Smeets

Bij de Megaphone gaat het om meters, niet millimeters

Het is officieel de grootste functionerende Smartphone ter wereld.

De Megaphone van SysOpenDigia past met z'n 1 meter 23 nog niet in binnenzak van basketballer Yao Ming (2m29) en is dan ook meer een toestel voor publiciteits doeleinden dan wat anders.

Zo op het eerste gezicht lijkt het een reuzeversie van een oude Nokia 3000 serie GSM. Behalve de vorm van de Megaphone zorgt het getoonde OS natuurlijk ook ervoor dat je automatisch aan een Nokia (Symbian Series 60) toestel moet denken.

Zoals gezegd werkt het toestel als een normale Smartphone, dus alle functies die in het menu weergegeven worden zijn ook echt te gebruiken.

Via: MobitrendsGerelateerde links:
Mobiel billboard van LG
Reuzen PDA van Gotive
Sony video-phone in bushokjes
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.