Nieuws
26 maart 2013 - Ron Smeets

'Big New Fun App' voor Windows Phone op komst

De afgelopen dagen is Joe Belfiore van Microsoft bezig met het creëren van een hype rondom een nieuwe, grote, 'Fun' Windows Phone App. Aanvankelijk tweette Joe dat die app gisteren het daglicht zou zien.

Op de dag zelf moest hij zijn enthousiasme wat inperken door mede te delen dat de release enkele dagen vertraagd was. In zijn twitterfeed kun je diverse 'teaser- en de uitstel tweets' lezen.

Als je het mij vraagt hoort dat allemaal bij het 'hype en buzz' spelletje van Microsoft. Veel belangrijker is natuurlijk om te weten wat die nieuwe 'big fun app' zo bijzonder maakt. Daarover wordt nog helemaal niets gemeld. Is het een game, een tool of de definitieve komst van een op Nokia Drive gebaseerde navigatie app? Het is in ieder geval geen nieuwe versie van Skype want die werd vorige week al uitgegeven. Online wordt gespeculeerd over Instagram voor Windows Phone (die eigenlijk pas in mei verwacht wordt), de game Temple Run. Wie het weet mag het zeggen ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.