Accessoires
06 september 2005 - Ron Smeets

Big Mother is watching her kids

Steeds meer ouders stappen in de wereld van high tech gadgets om continu toegang te hebben tot de handel en wandel van hun kids.

Er zijn al legio GSM gadgets op de markt die de GPS informatie van de gebruiker via SMS, Email of het internet beschikbaar maken en ouders lusten er wel pap van .

Waar pap en mam helemaal warm van worden is dat ze ook met terugwerkende kracht kunnen zien waar hun kroost heeft uitgehangen. Wanneer ze dus samen een weekendje op stap zijn geweest kunnen ze de kids toch nog straffen omdat die niet thuis op de hond pasten maar blijkbaar 80 kilometer verderop aan het strand lagen, om 3 uur s' nachts.

Voorwaarde is natuurlijk wel dat de kids ook zo slim (of stom) waren om hun GSM mee te nemen die bewuste nacht.

Big Brother Is Watching You, maar nu met de hele familie: Big Mother en Big Father.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.
Warning: include(cookie_banner.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314 Warning: include(): Failed opening 'cookie_banner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314