Nieuws
29 augustus 2005 - Ron Smeets

Big Brother via Vodafone Live!

Vanaf aanstaande donderdag kunnen Vodafone Live! klanten de Big Brother aflevering die de zondag daaropvolgend pas op TV wordt uitgezonden al op hun mobieltje bekijken.

Hiermee hebben Talpa, Endemol en Vodafone de handen ineen geslagen in een poging de mobiele bellers ook te strikken voor 'slappe-hap-TV'.

Gedurende de nieuwe BB-serie kunnen Vodafone klanten op elk moment ook rechtstreeks op hun GSM naar de verwikkelingen in 'het huis' kijken en misschien wel live getuige worden van de bevalling van de eerste BB-Baby. Jakkes!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.