Nieuws
12 november 2005 - Ron Smeets

Bieden op sms.co.uk blijft achter bij verwachtingen

Ruim een maand geleden kondigde de huidige eigenaar nog aan een recordbedrag te gaan (maar toch vooral willen) binnenhalen met de verkoop van het domein sms.co.uk.

Dit weekend meldt The Register echter dat na 5 weken bieden het openingsbod nog niet eens gehaald is, laat staan de € 150.000 waar de verkopers zelf op hoopten.

David Carter van Hollywood Internet Ltd, een van de bedrijven die de verkoop begeleidt, zegt dat dit niet betekent dat het domein nu niet verkocht gaat worden. In de loop van dit weekend wordt de biederssite aangepast zodat ook gegadigden die minder dan het beoogde astronomische bedrag over hebben voor het domein hun bod kunnen uitbrengen.Gerelateerde links:
Te Koop: sms.co.uk
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.