Toestellen
16 maart 2007 - Ron Smeets

Beyonce's nieuwe speeltje, de Samsung Ultra Music

Samsung heeft onlangs Beyonce weten te strikken als 'promo-girl' voor de Ultra Music serie. Daar maakt onder andere de F300, die we enkele maanden geleden ook al voorbij zagen komen en in Barcelona alleen achter glas te zien was, deel van uit.

Het opvallendste kenmerk van de F300 blijft toch wel de 'twee gezichten' die het toestel ten toon sprijdt. Aan een kant is het meer een MP3 speler dan een GSM en aan de andere kant dus precies het omgekeerde.

Via: Engadget MobileGerelateerde links:
Samsung Ultra 5.9: écht plat
Samsung F300 video
Ook een nieuwe Ultra Edition Slider van Samsung
Samsung U740 multimedia GSM
Ultradunne multimedia toestellen van Samsung
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.