Accessoires
14 september 2006 - Ron Smeets

Bewegende telefoonhangertjes

Er zijn tientallen, zoniet honderden verschillende telefoonhangertjes en andere minigadgets al dan niet voorzien van knipperende ledjes die je attent maken op een inkomend gesprek.

Firebox dot com verkoopt nu ook bewegende hangertjes, zogenaamde MoPods. Zes verschillende poppetjes onder een stolpje die zenuwachtig gaan ronddraaien op het moment dat je gebeld wordt. De MoPod moet dan natuurlijk wel aan je GSM hangen. Ze kosten ongeveer 8 Euro per stuk.

Zoals de meeste hangertjes voor GSM's zijn ook deze niet echt groot, maar toch. Om dit nu aan je Chocolate of N91 te hangen. . . Naaahh!Gerelateerde links:
Een WC aan je mobieltje
Hello Kitty GSM van BenQ-Siemens
Gadget alarm verjaagt zakkenrollers
GSM hangertjes op zonne energie
Manneken Pis aan uw GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.