Accessoires
21 mei 2011 - Ron Smeets

Beweegbare hands free 'arm' om je iPad in bed te gebruiken

Dit is met afstand het meest onzinnige iPad accessoire die ik tot op de dag van vandaag tegengekomen ben; een beweegbare 'hands free arm' die je aan je bed bevestigt, of op je nachtkastje zet, zodat je ook liggend comfortabel kunt 'iPadden'.

De iPad Flexible Arm kost maar 61 dollar (ca. 43 Euro) en wordt gemaakt in Japan. Hieronder staat nog een grotere foto. Of het echt comfortabel is om zo op je rug liggend met je iPad te spelen vraag ik mijn overigens af.

Overigens kun je de arm ook voor andere tablets gebruiken, mits ze ca. 10 inch groot zijn en niet dikker dan 18mm. iPad-hands-free-arm Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.