Geruchten
08 december 2009 - Ron Smeets

Betere foto van de HTC Bravo gekiekt

Gisteren lekten in totaal acht nieuwe HTC toestellen uit die tijdens een T-Mobile presentatie in Oostenrijk gespot waren. Een van de meest interessante Android modellen is ongetwijfeld de HTC Bravo.

Die heeft namelijk, onder andere, een 3.7 inch capacitive WVGA AMOLED touchscreen display, 5 megapixel auto focus camera met flits en 720p HD video opname, WiFi, Bluetooth 2.1 met EDR, 3.5mm Audio aansluiting, GPS/AGPS, Compas, G-Sensor, Proximity Sensor microUSB, microSD geheugenkaart optie, 1400mAh accu en een 1Ghz Qualcomm Snapdragon processor.

Ai.rs heeft inmiddels een ietwat duidelijkere foto van de HTC Bravo weten op te duiken. Hieronder staat nog een grotere versie daarvan.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.