Geruchten
17 april 2011 - Ron Smeets

Betere afbeeldingen van de Sony Ericsson Xperia Acro gelekt

Zo'n twee weken geleden doken in de Japanse versie van Sony Ericsson's PC Companion tool de eerste miniscule plaatjes op van de Xperia Acro. Toen werd aangenomen dat dit 'n Japanse variant van de Xperia Arc zou kunnen worden.

Daarover is nog steeds geen duidelijkheid, maar de nieuwe kiekjes die dit weekend opdoken tonen wel al aan dat, als de geruchten kloppen natuurlijk, de Xperia Acro anders vormgegeven is dan de Xperia Arc. De 'Japanse versie' mist namelijk de 'boog'. Enfin, kijk zelf maar naar de plaatjes:

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.