Nieuws
10 februari 2012 - Ron Smeets

Betere accu is dé grootste wens van smartphone gebruikers

Eigenlijk was de poll waarin ik naar jullie mening vroeg over wat de belangrijkste verbetering is die fabrikanten in hun nieuwe smartphones moeten doorvoeren bij voorbaat al een 'open deur'.

Nadat ruim 1200 stemmen uitgebracht zijn is nog maar eens bevestigd dat een betere accu (die dus langer meegaat op één lading) verreweg de grootste wens is. Zo'n 62% van de stemmers kiezen daar namelijk voor.

Alle andere voorgestelde verbeteringen blijven ver achter en halen amper de 7%. Dunnere en lichtere (qua gewicht) smartphones blijken met respectievelijk 3 en 1 stemmen al helemaal geen issue te zijn onder onze lezers. Opvallend is verder dat 14% zegt geen wensen te hebben en dus tevreden is met de functies en prestaties van hun huidige smartphone.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.