Geruchten
02 juli 2007 - Ron Smeets

Beter dan de iPhone? De 5005x Röntgen GSM

Tja, wat moet ik hier nu van denken? Een GSM die uitgerust zou zijn met een Röntgen camera om onder andere dwars door de kleren van mooie meiden (en jongens) te kunnen kijken.

De 5005x is nog een concept maar ik denk niet dat ik de enige ben als ik zeg dat dit nauurlijk en overduidelijk een hoax is.

Misschien dat de een of andere toestelmaker in Japan jaloers is dat ze de afgelopen dagen niet zoveel in het nieuws komen door alle berichtgeving rondom de iPhone.

Volgens de bedenkers van dit concept zou de Röntgen camera instelbaar zijn voor kledinglagen van verschillende dikte.

Mmmh, in de 41 jaar dat ik onder de levenden van deze aarde rondwaar heb ik dieverse gelijksoortige gadgets de revue zien passeren, die overigens allemaal niet bleken te functioneren. Denk aan de Röntgen zonnebril en -verrekijker.Gerelateerde links:
Man geobsedeerd door GSM’s en sex na ongeluk
Mobiele porno industrie naar ruim 2 miljard in 2009
Pherotones maken je onweerstaanbaar
Sex, de nieuwste feature voor GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.