Nieuws
16 augustus 2014 - Ron Smeets

Beta versie van WhatsApp met nieuwe Android Wear functies

WhatsApp heeft een nieuwe beta versie van de populaire messenger app gepubliceerd op haar website. De meest opvallende verandering is de toevoeging van functies voor Android Wear.

Zo kun je nu op je Smartwatch niet alleen het laatst binnengekomen appje van een contactpersoon zien, maar ook de gespreksgeschiedenis tot maximaal een maand terug nalezen door naar 'beneden te scrollen'.

Verder zijn ook wat kleine algemene verbeteringen in de Android Wear versie ingebouwd zoals het toevoegen van het tijdstip waarop een bericht geschreven is. Heb je al een Android Wear smartwatch, of wil je de beta versie van WhatsApp gewoon uitproberen, dan kun je hem hier downloaden. Letwel, een beta versie (2.11.335) betekent ook dat de mogelijkheid bestaat dat nog niet alle functies 100% stabiel zijn. Dat je het weet ;))

Via (Duits)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.