Nieuws
17 september 2009 - Ron Smeets

Beta versie van Opera Mini 5

Opera Mini 5 komt er aan. Vanaf deze week kan de beta-release gedownload worden. Surf met je mobieltje naar m.opera.com/next en volg de instructies.

De belangrijkste nieuwe features, volgens de fabrikant, zijn tabbed browsing, speed dial, de optimalisatie voor zowel touchscreen als keypad bediening en password management. Ik moet zeggen dat ik vooral gecharmeerd was van de speed dial functie. Je favoriete websites in een klik bij de hand. Hieronder kun je nog een demo zien van de nieuwe Opera Mini 5.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.