Nieuws
20 juni 2007 - Ron Smeets

Beta versie van Opera Mini 4 online

Het Noorse Opera Software heeft gisteren de Beta versie van Opera Mini 4 vrijgegeven voor de early adapters en andere mobiele surfers.

De ontwikkelaars zijn er zelf nogal lyrisch over, maar dat was natuurlijk wel te verwachten. Opera Mini 4 is in ieder geval een compleet nieuw ontwikkelde versie van de mobiele webbrowser en daarbij was 'snelheid' een van de belangrijkste criteria. De beta versie zou al meer dan dubbel zo snel zijn als elke andere mobiele browser die momenteel op de markt is.

Mocht je Opera Mini 4 Beta willen testen, dan kun je met je mobieltje naar http://www.operamini.com/beta surfen om hem te donloaden.

Wil je eerst nalezen wat de 10 'coolste' (nieuwe) features van de nieuwe Opera Mini Browser zijn, dan kun je dat hier doen.Gerelateerde links:
Opera en Yahoo! gaan samen werken
Opera Mini 3.0 voor mobieltjes gelanceerd
Opera Mini Browser voor BlackBerry en Treo
Gratis mobiele minibrowser van Opera
SDA II eerste WinMobile met Opera
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.