Nieuws
15 augustus 2014 - Ron Smeets

Beta versie HTC Zoe nu beschikbaar voor andere androids

Twee dagen geleden was het al in het nieuws dat HTC haar 'eigen' apps, te beginnen met Zoe, beschikbaar gaat maken voor android toestellen van andere merken. De fabrikant heeft nu op haar eigen blog bekend gemaakt dat een beta versie van HTC Zoe vanaf nu te downloaden is.

Zoals eerder gemeld worden de apps alleen ondersteund op high end smartphones vanaf Android 4.4. Denk dus aan de Galaxy S5, de Nexus G of de LG G3, alhoewel ik op dat toestel de Zoe app vanochten nog niet kon vinden in de Play Store. Op de Galaxy S5 heb ik hem inmiddels wel al kunnen installeren.

Voor wie nog niet weet wat je met HTC Zoe zoal kunt doen. Het is een appje waarmee je foto's en video's van evenementen, vakanties of andere gebeurtenissen met een paar clicks kunt verwerken tot een flitsend videoverslag zoals je bijvoorbeeld hieronder ziet.

HTC Zoe demovideo:

http://www.youtube.com/watch?v=MMTDhdwXfn4

Bron: HTC Blog

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.