Nieuws
27 juni 2008 - Ron Smeets

Beta release Opera Mobile 9.5 op 15 Juli

Opera heeft in een bericht op haar eigen weblog de komst van de eerste Beta release van de nieuwste Windows Mobile versie van de Opera browser aangekondigd.

Opera Mobile 9.5 zal vanaf 15 Juli, als alles goed blijft gaan tijdens de laatste tests die de komende dagen en weken nog uitgevoerd en afgerond worden, te downloaden zijn.

Wie niet kan wachten tot 15 Juli zou nu al een HTC Touch Diamond kunnen kopen. Die is namelijk al uitgerust met de nieuwste Opera Mobile browser. Volgens Opera is het namelijk minder werk om een browser voor één specifiek toestel te finetunen dan voor een hele lijst aan compatible toestellen. Daar is wel wat voor te zeggen natuurlijk.

Enfin, medio Juli kan iedereen 'm dus downloaden.Gerelateerde links:
Opera Mobile 9.5 demo op de P1i
Videodemo van Opera Mobile 9.5
Videopreview van Opera Mobile 9.5 browser
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.