Geruchten
06 september 2011 - Ron Smeets

Beta Honeycomb ROM voor de HTC Flyer gelekt

Op het Android forum van MoDaCo is een beta versie van de Honeycomb ROM voor de HTC Flyer tablet uitgelekt.

Letwel, de aanbieder van deze beta versie zegt er uitdrukkelijk bij dat de installatie van deze ROM op de HTC Flyer alleen aan te bevelen is voor ontwikkelaars. Tech savvy gebruikers die verstand van zaken hebben en het niet erg vinden om te 'klooien' met ROM's die nog niet helemaal werken.

Dus, als je een HTC Flyer hebt en je bent veel te gesteld op een volledig werkende Android versie en tablet, dan moet je hier zeker van afblijven. Voor iedereen die hem wel alvast wil proberen, op eigen risico natuurlijk; hier is de download link. De forum bezoeker die de ROM publiceerde zegt binnenkort een volledig geteste versie beschikbaar te stellen. Toch wil ik iedereen met klem adviseren gewoon te wachten op de officiele update van HTC zelf.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.