Nieuws
27 maart 2006 - Ron Smeets

Beste WiFi Hotel(keten)s

Een week of twee geleden hadden we er zelf nog last van: slechte WiFi verbindingen in Hotels.

In de VS heeft HotelChatter aan de hand van ervaringen van haar eigen medewerkers en die van gasten een lijst samengesteld met de beste WiFi Hotels aan die kant van de oceaan.

Wellicht dat iemand nu op het idee komt om zo'n zelfde service ook voor Europa (of Nederland) op te zetten. Mochten jullie ervaringen hebben, zowel positief als negatief, laat het ons weten! Ik heb in ieder gaval al een suggestie: Hotel Hesperia in Castelldefels (Spanje).

Oh Ja, morgen publiceert HotelChatter ook de lijst met slechtste WiFi hotels in de VS. Minstens net zo belangrijk, toch? Natuurlijk heb ik ook voor deze lijst al een nominatie klaar liggen: Hotel Zur Krone in Hamelen!Gerelateerde links:
WiFi in de bus
Nu ook WiFi in Central Park
De 5 beste WiFi steden, volgens Microsoft
Eerste dag op de CeBIT geen succes voor MC
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.