Nieuws
27 december 2011 - Ron Smeets

Beste Product gadgetjaaroverzicht 2011 live op YouTube

Woensdagmiddag (28 december) vanaf 14u00 zenden onze collegae van Beste Product, Ger en Cowboy Dennis. op YouTube een live 'gadget jaaroverzicht' uit.

Ik zal zelf, samen met nog enkele andere experts, ook een bijdrage leveren. Een half uur voor de uitzending (rond 13u30) verschijnt op Mobile Cowboys (hier dus ;-)) een posting online waarin de Live Stream van de uitzending te zien zal zijn. Voor wie nu al nieuwsgierig is wat er zoal besproken gaat worden:

Alle grote en belangrijke nieuws- en toestelfeiten van 2011. Dus ook de Galaxy S II, Lumia 800, de ruzie tussen Apple en Samsung, tablets en, ach, te veel om op te noemen. Behalve het nodige smartphone en tablet nieuws komen ook de andere electronica onderwerpen aan bod (camera's, TV's etc). Ow, en ze geven ook een aantal goodiebags weg. Zeker de moeite waard om morgen even te kijken dus. 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.