Accessoires
13 mei 2006 - Ron Smeets

Besmettelijk witte boombox voor je iPod

Toegegeven, hij ziet er cool uit, zo helemaal in wit en met het uiterlijk van een 70-er jaren portable radio, maar deze maagdelijk witte versie van de iThunder is geen gadget voor mee te nemen tijdens het picknicken of aan het strand. Gelukkig is ie er dus ook in het zwart.

De iPod boombox van MTX is geschikt voor elke iPod die ooit gemaakt is, dus ook de Shuffle, Nano en Mini. Het handvat kun je indrukken wat hem niet alleen een stuk compacter maakt, maar ook er voor zorgt dat de hendel niet af kan breken.

Over het vermogen van de twee 4 inch speakers valt weinig te zeggen, dan doen ze op de site van MTX namelijk ook niet, maar wat wel opvalt is dat ie met zo'n 200 dollar redelijk aan de prijs is.

Vooralsnog niet in Europa te bewonderen. Tenminste, dat leidt ik af uit de specs: 120vAC only, maar gelukkig werkt ie ook op 8! batterijen.Gerelateerde links:
Bijzondere iPod speaker
iPod speaker-dock, maar dan anders
Boom Box voor iPod
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.