Entertainment
13 mei 2011 - Ron Smeets

Beschonken bestuurder belt met zijn cigaretten

Een Russische automobilist die in behoorlijk beschonken toestand aangehouden werd heeft de titel 'dombo van de maand' opgespeld gekregen toen hij zijn pakje cigaretten aanzag voor zijn mobieltje.

De agenten die de man aanhielden konden, ondanks de ernst van de situatie, hun lachen maar nauwelijks inhouden toen ze toekeken hoe de man ruim een minuut in zijn pakje cigaretten sprak. Helemaal bizar is dat de man daadwerkelijk denkt dat hij ook echt een gesprek voert en antwoord krijgt. Zie ook de video hieronder.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.