Toestellen
09 maart 2006 - Ron Smeets

BenQ pakt flink uit in Hannover

Sinds BenQ en Siemens de handen in een geslagen hebben heeft de toestelmaker al diverse nieuwe producten gelanceerd en daar komen er tijdens de CeBIT nog een zestal bij.

Daaronder is ook wat ze zelf noemen het 'vlaggeschip' van de BenQ collectie voor 2006, de EL71. Een ultraplatte slider van 16.5mm met 2inch QVGA display, 1.3MP cam en een behuizing van geborsteld aluminium in combinatie met magnesium.

Verder valt vooral de P51 nog op, een Windows Mobile 5.0 Smartphone met geintegreerde GPS ontvanger, Push Email optie en een 2.8inch QVGA touchscreen. Qua connectivity kun je bij de P51 rekenen op WiFi, Bluetooth, USB en VoIP ondersteuning.

De andere toestellen die we de komende dagen op de CeBIT kunnen bewonderen zijn de C81, CF61, CL71 en E61.Gerelateerde links:
Vier nieuwe design GSM's van BenQ-Siemens
Eerste BenQ-Siemens mobieltjes gelanceerd
Siemens komt met RAZR look-a-like
Drie nieuwe BenQ GSM's met Siemens merknaam
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.