Toestellen
19 november 2006 - Ron Smeets

BenQ P51 in China al te koop

Nou, dat 'al' kan ik wel achterwege laten. De BenQ-Siemens P51 werd namelijk al geintroduceerd tijdens de 3GSM in februari en aan het grote, Europese, publiek getoond tijdens de CeBIT, een maand later in Hannover.

Wellicht dat de perikelen rondom het afstoten van de Duitse tak van BenQ-Siemens er mee te maken hebben, maar sinds de aankondiging van de P51 is er hier weinig meer van vernomen.

Het toestel is nu dus wel in China gelanceerd, maar nog steeds geen woord over een eventuele Europese release van deze Windows Mobile GPS Smartphone met 2.8 inch display en QWERTY toetsenbord.

Het is te hopen dan BenQ-Siemens niet te lang meer wacht anders is ie al verouderd voordat ie hier in de winkels ligt. Zeker gezien het prijskaartje van zo'n 700 Euro dat er in China aanhangt.Gerelateerde links:
BenQ Siemens op de 'Chocolate' toer
BenQ Siemens dames GSM eenvoudig en roze
Hello Kitty GSM van BenQ-Siemens
Muziek GSM van BenQ komt in September
Motorola koopt Deense R&D afdeling van BenQ
BenQ HSDPA toestel komt in juli
BenQ pakt flink uit in Hannover
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.