Toestellen
11 oktober 2007 - Ron Smeets

BenQ M7 voor op het strand

Dat is het eerste wat in mij opkwam toen ik deze foto zag van de nieuwe BenQ M7.

En zo'n gekke gedachte was dat niet want de nieuwste BenQ mobiel is inderdaad zand- en spatwaterdicht en dus bedoeld voor de gemiddelde 'outdoor' beller.

De specificaties die door de Italiaanse bron bij dit toestel genoemd worden zijn onder andere een 2 megapixel camera, Bluetooth, microSD geheugenkaart, triband GSM met UMTS, een QVGA display, multimedia speler en, natuurlijk, een ingebouwde GPS chip.

Of, en wanneer, dit toestel ook naar Nederland en België zal komen is niet bekend. Hetzelfde geldt voor de prijs. Meer foto's:Gerelateerde links:
BenQ E72 Smartphone aangekondigd
BenQ C30 Multimedia GSM met specs uit 2003
Vier nieuwe BenQ toestellen gespot
BenQ is de volgende met een iPhone look-a-like design
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.