Toestellen
03 april 2007 - Ron Smeets

BenQ is de volgende met een iPhone look-a-like design

Het mobiele deel van BenQ dat nog niet bankroet is heeft een concept GSM ontwerp gepresenteerd dat niet alleen gebaseerd is op de iPhone van Apple, maar ook nog eens zonder enige schaamte van ASUS afgekeken is.

De zogenaamde 'full-face' touchscreen ontwerp (a-la iPhone en LG Prada) is namelijk net als de ASUS Aura voorzien van een verschuifbaar 'slider keypad' met een aantal bedieningstoetsen.

Behalve de foto's hiernaast en hieronder heeft BenQ verder nog geen informatie van dit 'design' toestel vrijgegeven. De naam, specs, prijs en een eventuele releasedatum zullen we wellicht nooit te weten komen, zoals bij zoveel 'concept' toestellen het geval blijkt te zijn.

Via: Mobile WhackGerelateerde links:
De eerste iPhone look-a-like. . .
Nog een iPhone???
Full display concept GSM van ASUS
Concept Telefoons
Chinese namaak iPhone?
LG heeft de iPhone gemaakt?
iPhone al nagemaakt?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.