Toestellen
09 oktober 2007 - Mark

BenQ E72 Smartphone aangekondigd

Het meest opvallende aan de nieuwste Smartphone van BenQ is eigenlijk dat hij er van buiten meer uitziet als een Fashion Phone.

Op zich niet eens zo'n slechte zet als je het mij vraagt want er zijn genoeg vrouwen die Smartphones kopen en die graag een toestel willen dat er iets modieuzer uitziet dan de gemiddelde Nokia, Sony Ericsson of Palm modellen die in dat segment te koop zijn. Om nog maar te zwijgen van de roze modelletjes die in de winkels liggen

Enfin, de BenQ E72 ziet er dus goed uit, maar voordat een mobielje zich Smartphone mag noemen moet hij natuurlijk ook aan de andere eisen voldoen ;-)

Met de specificaties van de E72 zit dat echter ook wel snor: Windows Mobile 6, quad band GSM met GPRS/EDGE, een 2 megapixel camera, 2 inch dsiplay, Bluetooth, WiFi, MP3 speler en een microSD geheugenkaart. Eigenlijk is 3G het enige echte gemis.

Het is de bedoeling dat de E72 nog voor het eind van dit jaar in de winkels zal liggen in diverse Europese landen. Of daar Nederland en België ook al meteen bij zullen zijn is niet bekend.

Maar als ik BenQ een tip mag geven: Vergeet de C30 en doe ons deze maar. . .Gerelateerde links:
BenQ C30 Multimedia GSM met specs uit 2003
Vier nieuwe BenQ toestellen gespot
BenQ is de volgende met een iPhone look-a-like design
Europese release BenQ P51 komt dichterbij
BenQ Siemens op de 'Chocolate' toer
Over de auteur: Mark