Geruchten
13 mei 2008 - Ron Smeets

BenQ E55 gelekt

Geen groot nieuws en zeker ook geen 'groots' toestel, maar de afgelopen dagen zijn enkele plaatjes en specs uitgelekt van een nieuw BenQ toestel, de E55.

De reden waarom ik er over schrijf is omdat vorig jaar geruchten de ronde deden dat BenQ bezig was met de ontwikkeling van een aantal nieuwe toestel modelreeksen waaronder ook de zogenaamde E-Class.

De vraag is nu natuurlijk of de BenQ E55, net als de vorig jaar aangekondigde E72 een van toestellen uit die nieuwe reeks is. De specs, voor zover bekend:

- Tri-band GSM (900/1800/1900MHz)

- WCDMA 2100

- GPRS

- EDGE

- Bluetooth (Headset, Hands-Free 1.5, FTP, AVCTP, AVRCP, Dial-Up, Object Push, GAVDP , AVDTP, A2DP)

- Clamshell formfactorGerelateerde links:
BenQ C36 Music Phone; bedoeld voor de kleine beurs
BenQ M7 voor op het strand
BenQ E72 Smartphone aangekondigd
BenQ komt met nietszeggende C30
Vier nieuwe BenQ toestellen gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.