Nieuws
07 december 2006 - Ron Smeets

BenQ biedt excuses aan voor 'WTC advertentie'

Naar aanleiding van de ontstane commotie rondom deze smakeloze advertentie van BenQ waarbij de ruines van het WTC als achtergrond gebruikt worden heeft de Chinese afdeling, verantwoordelijk voor de betreffende advertentie, openlijk haar excuses aangeboden.

Vooral leuk is de passage waarin BenQ zegt een procedure in het leven te hebben geroepen waardoor dit soort creatieve blunders niet meer kunnen voorkomen. . . knap!

De advertentie is inmiddels ook al van de website(s) verwijderd en vervangen door bovenstaande excuusbrief.Gerelateerde links:
Smakeloze commercial voor MP3 spelers van BenQ
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.