Accessoires
26 december 2006 - Rick Mans

Bendiboard

Eten, drinken, leven, vrijwel alles doe ik in korte afstand van mijn verschillende toetsenborden. De gevolgen hiervan zijn meestal ook te vinden tussen de toetsen van de verschillende toetsenborden. Dus een keer in de zoveel tijd zit ik weer mijn toetsenborden schoon te maken.

Ontzettend onhandig dus en daarvoor is nu de Bendiboard voor mensen die van roze houden en van een toetsenbord wat eenvoudig schoon te maken en mee te nemen is. Daarnaast werkt het toetsenbord ook nog een stukje RSI preventief door zijn flexibele platte design.

Ik ben in ieder geval er helemaal fan van, nu alleen wachten tot er ook een andere kleur beschikbaar is die matcht met mijn laptop.Gerelateerde links:
Extern touchscreen keyboard
Mobiel keyboard, maar dan anders
Opvouwbaar BlackBerry keyboard
Portable Bluetooth keyboard
Toetsenbord voor mensen met smetvrees
Over de auteur: Rick Mans
 
Warning: include(cookie_banner.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314 Warning: include(): Failed opening 'cookie_banner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314