Toestellen
26 maart 2012 - Ron Smeets

Benchmarks HTC One X (4G versie) gespot

De HTC One X ligt over een week in de Nederlandse winkels. In Barcelona, waar het toestel officieel gepresenteerd werd, konden we al zien dat de prototypes die de Taiwanese fabrikant meegenomen had behoorlijk snel en soepel oogden.

Welnu, een techneut die de 4G (Amerikaanse versie) van de HTC One X aan het testen is voor AT&T heeft onlangs enkele benchmark resultaten van het toestel online gezet (zie afbeeldingen hieronder).

Natuurlijk geven dit soort tests niet veel meer dan een indruk van de snelheid en de zeggen ze al helemaal niets over de gebruiksvriendelijkheid van het toestel, het OS en de UI, maar gecombineerd met mijn 'Spaanse' (korte) ervaringen met de HTC One X wordt mijn indruk wel al min of meer bevestigd dat de One X een monster in wording is. Ik hoop hem dan ook heel snel zelf te kunnen gaan uitproberen!

De techneut heeft de One X onder andere vergeleken met een aantal (quad- en dual core) tablets en smartphones (met Android 4.0 of 2.3) waaronder de Asus Transformer Prime, de Galaxy Nexus, HTC Sensation, Sony Ericsson Xperia Arc en nog een hele lijst. De One X liet ze allemaal ver achter zich, in deze tests.

HTC-One-X-ATT-Benchmark-Results-a HTC-One-X-ATT-Benchmark-Results-b

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.