Geruchten
28 december 2014 - Ron Smeets

Benchmark toont specs van de mogelijke 'Lumia 1330' Opvolger van de Lumia 1320 was al een paar keer in het geruchtencircuit te zien

De reeds enkele keren in het geruchtencircuit opgedoken opvolger van de Lumia 1320, mogelijk de Lumia 1330 dus, heeft nu ook een Benchmarkt test doorlopen. In de resultaten van die test zijn diverse specs te zien die ook in eerdere berichten al aan dit toestel, dat het typenummer RM-1062 gekregen heeft, gekoppeld werden.

Gespeculeerd werd al over het 5.7 inch HD scherm (1280 x 720 pixels), een 12 (of 14) megapixel camera, een 5 megapixel selfie cam, een quad core processor met 1GB RAM en 32GB intern geheugen. Dat komt allemaal redelijk overeen met hetgeen de benchmark testresultaten laten zien.

De tijd zal moeten uitwijzen wat er wel en niet klopt van al deze 'Lumia 1330' geruchten. Microsoft Mobile zal, dat is ook al bekend, begin 2015 (CES en/of MWC) een of meerdere nieuwe Lumia smartphones presenteren.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.