Toestellen
24 februari 2011 - Ron Smeets

Benchmark test LG Optimus 3D

De LG Optimus 3D en Optimus 2X Speed zijn zonder enige twijfel, qua specs, twee van de meest innovatieve smartphones die de komende weken in de winkels gaan verschijnen.

LG lijkt in dat opzicht in ieder geval aardig op de weg terug te zijn in de  strijd om de smartphone gebruiker. De LG Optimus 2X Speed werd onlangs al aan een benchmark test onderworpen en het toestel deed het niet bepaald slecht ;-) Hieronder kun je een vergelijkende benchmark test van de Optimus 3D bekijken.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.