Nieuws
11 mei 2009 - Ron Smeets

Ben komt met abonnement van €1,95

Mocht je op zoek zijn naar een voordelig SIM-only abonnement dan kun je vanaf nu kiezen voor Ben Bescheiden. Voor €1,95 per maand ontvang je 15 belminuten of SMSjes.

Als extra aanbieding hoeft iedereen die tussen nu en 30 Juni een Ben Bescheiden abonnement afsluit het eerste jaar maar 1 Euro per maand te betalen. Daar komt overigens wel nog 12,50 bij voor de aansluitkosten.

15 Belminuten of SMSjes is natuurlijk niet echt veel en dus denk ik dat dit abonnement vooral geschikt is voor mensen die vooral mobiel gebeld en ge-SMS-t worden en zelf nauwelijks bellen of SMS-en. Elke belminuut of SMS die je buiten de bundel verbruikt kost bij Ben 25ct.

Klinkt op zich wel leuk, een abonnement van 1,95 per maand maar let wel goed op want je bent natuurlijk zo door je bundel heen en dan kan je mobiele telefoonrekening snel en fors oplopen. Tenzij je zelf echt vrijwel nooit belt zijn dit soort 'super aanbiedingen' niet bijster interessant. Goedkoop is vaak duurkoop en daar moet je hier ook zeker voor uitkijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.